Kafshatë që skapërdihet, vlla është kjo Nancy :-)))  Ajo seksi, nudo marshon në tapetin e kuq…[wp-like-locker]

Nancy, nudo në tapetin e kuq

Pas skandaleve të shumta dhe tradhtive Nancy Dell’Olio vazhdon të godasë sërish. Në tapetin e kuq ajo është paraqitur me një look ekstravagant duke lënë pa fjalë të gjithë.


[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE