Prishtinë, 26 prill – Shkrimtari i mirënjohur, Ismail Kadare tha se beson në raporte të mira në të ardhmen ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.  Në intervistën ekskluzive për Radio Kosovën (RTK), ai tha se procesi i pajtimit duhet të bazohet në vendosjen e drejtësisë. Sipas tij, krijimi i dy shteteve shqiptare në Ballkan ishte një fitore e jashtëzakonshme për shqiptarët.

SHPËRNDAJE