Ne moshen 56 vjecare, ne Vavej te Zvicrres, sot ka nderruar jete Reshat Ramadani nga fshati Raince, e qe jeton ne Presheve.

Duke i shprehur ngushllime familjes dhe dashamireve, ju njoftojme se varrimi i te ndjerit nuk dihet kur behet per shkak se kufoma ende eshte ne Zvicerr dhe per arsye procedurale, nuk dihet per sa kohe do te mberrij ne Presheve i ndjeri.

 

I ndjeri Ramadani ishte i datelindjes 01.10.1960 prej vitesh, me familje jetonte dhe vepronte ne Zvicerr.

 

SHPËRNDAJE