Ne moshen 70 vjeqare ka nderruar jete Reshat Isahu nga fshati Miratoc i komunes se Presheves, i cili ka jetuar dhe vepruar ne Belgjike.

I ndjeri, nga kjo bote eshte larguar diten e enjete, pra me 28 dhjetor por per shkak te dokumentacionit, trupi i pa jete do te sillet ne vendlindje neser, pra te dielen dhe do te varroset me namaz te ikindis.

“Cdo shpirt i gjallë do ta shijojë vdekjen, me 28.12.2017 ndrroj jet Reshat Isahu nga Fshati Miratoc i lindur më 28.02.1947. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër pas namazit të ikindisë. Allahu e mëshiroft agën Reshat dhe familjes e miqve durim i dhëntë!” mesazhi i familjes Isahu…

Familjes, miqeve dhe dashamireve, ne si redaksi iu shprehim ngushllime…

SHPËRNDAJE