Posa mora lajmin e hidhur për ikjen në amshim të bashkëvendësit, mikut e ish profesorit tim Zeqirja J. Fazliu ngaZhunica e Preshevës. I ndjeri ishte profesor i biologjisë dhe drejtor në Gjimnazin “SKËNDERBEU” si dhe ish kryetar i PDSH – së në Kosovën Lindore. Vdekja e tij është humbje tepër e madhe për shqiptarët e asaj pjese të trungut shqiptar. Ngushëllime familjes, bashkveprimtarëve dhe të gjithë atyre që e njohin. Shpirti i tij u prehtë në paqe., ka shkruar kolegu i te ndjerit Fazliut shkimtari yne i njohur Mexhid Mehemti

SHPËRNDAJE