Miq e familiarë,
Ju njoftojmë së sot ndërroi jetë Haradin Haradini, plaku me i moshuar në Medvegjë Haradin HARADINI. I ndjeri njihet per vepra te mira humaniste në Medvegje dhe Lugine.

Varrimi bëhet nesër në ora 14:00 në Kapit – Medvegjë. Nisja e funeralit bëhet në ora 11:00 nga Xhamia e Re ne Fushë Kosovë.

SHPËRNDAJE