Ju pëlqen të hani nga një akullore me “gjysëm fryme”  n’hava me stafin e “Presheva Jonë” në ketë restaurant ?

Një darkë në etër, as n’tokë e as në qiell,besa pak eme ethe e pak me trishtime…po aq sa edhe interesant afër yjeve e afër liqenit dicka “la klase” a? Po ku është ky restaurant ? që si uket më shtrnjtë është rezervisimi se sa ushqimi, menya. Pra,  Ky është propozimi ekstravagant që vjen nga Brukseli nergut për banorët dhe turistëve e tij. Në një platformë të varur në lartësinë 30 metra, e cila është e aftë të mbajë deri në 22 persona dhe e vendosur përballë pamjeve të mrekullueshme të natyrës apo monumenteve kryesore të qytetit do të mund të shijoni një vakt të shijshëm.

 

Juve, ju përlqen të han nga nje akullore me stafin e “Presheva Jonë” në ketë resaturant ? Kujdes po ju bie akullorja n’tokë..dhe nëse keni frikë hani me sy mbyllur, por kujdes, kur dëgjoni ushtimën e aeroplanit ulni pak kokën pak që t’mos ju prishin flizurën apo t’mos ju qesin n’toke syzat…sepse nuk janë edhe pak 30 metra lart me hangër një darkë në hava…Kjo vlen vetem për trimat e trimneshat e jo për turrecat…Bile kur te hypni lart në këtë rastaurantt s’eshte keq te merrni far “pempersi” me vete ose  të bini shahadet..po bani me keput as faj  zingjiri apo ja futi far fryme e madhe…phaaaa…Ata që janë trima ta bëjnë Like…:-)))

SHPËRNDAJE