(AIK-Presheva Jone)

 

Angelina Jolie e ndan shtratin e saj me fëmijët. Aktorja e filmit “The Tourist”, e cila ka fëmijët Maddox, 9, Pax, 7, Zahara, 5, Shiloh, 4 dhe dyvjeçarët Knox dhe Vivienne me partnerin e saj Brad Pitt, thotë se nënat duhet të mundohen që çdo minutë ta kalojnë me fëmijët e tyre.

“Vetëm shijoni çdo minutë pasi jeta kalon shumë shpejt dhe është koha më e mirë në jetën tuaj. Dhe shtrëngoni ata dhe përqafoni dhe flini në të njëjtin shtrat me ta dhe vetëm dashuroni në çdo sekondë”, ka thënë Jolie.

SHPËRNDAJE