Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim gjatë muajit të Ramazanit do të dhuron bukë pa pagesë për çdo familje nevojtare në Bukurocë .

Projekti humanitar vjen në një periudhë kur shumë familje kanë nevojë për ndihmë si pasojë e pandemisë nga koronavirusi.

Vizioni për zhvillim dhe kooperim i faleminderon donatoret vllezërit Mentor & Jeton Junuzi , i njofton banorët se mund te marrin bukë gjatë gjithë muajit të Ramazanit në marketin “ STR ALDI “ në Bukurocë.

Duke e vlersuar situatën në të cilën gjindet vendi në kohë pandemie , jemi duke u angazhuar që këtë projekt me ndihmen e donatorve ta implementojm edhe në disa vendbanime në Luginën e Preshevës.

SHPËRNDAJE