Është hequr fotografia e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova nga salla e mbledhjeve të Kuvendit të Kosovës. Me këtë veprim janë shprehur të pakënaqur zyrtarët e LDK-së.

Madje, sShefi i Grupit parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri, sot, në orën 16 e 30, në ambientet e Kuvendit të Kosovës, do të mbajë një konferencë të jashtëzakonshme, lidhur me heqjen dhe moskthimin e fotografisë së presidentit Ibrahim Rugova, nga salla e mbledhjeve të Kryesisë së Kuvendit. (koha.net(

SHPËRNDAJE