Drejtuesit e KKZ-së bashkarisht  me ekipin e agjencinë “Presheva Jonë” po ju kumton rezultatet të njësive duke pasqyruar votimet deri në  orën 23: 00. Megjithse këto rezultate ende nuk janë as definitive e as të sigurta, shiffra këto fleksibile që mund të lëvizin më lartë e më postë…

 

Ne Presheve ka pëfunduar në orët 4 të mengjesit (7 maj)  numërimi  i votave të zgjedhjeve të 6 maijit . Deri me tani nga shtabet zgjedhore të PDSH, mësohet se kjo parti ka fituar. Ndërkaq, edhe shtabet e tjera si të PVD-së , ashtu edhe të UDSH konsiderojnë se janë fituese të zgjedhjeve. Kurse, partite tjera kane numer simbolik te votva. theksojme se gjer tani eshte anuluar nje vendvotim ne Bukuroc.

 

Drjetpërsëdrejti nga Shtabi Zgjedhor i KKZ-së në Preshevë, raporton ekipi i gazetarëve:

  • Avni JUSUFI
  • Kushtrim MALIQI
  • Arlinda  MEHMETI

 

JA EDHE REZULTATET PRELIMINARE NË SHIFRA të orës 02:00 (e hënë: 07.maj 2012)


Partia Demokratike Shqiptare – PDSH : 6395 vota

Partia për Veprim Demokratik –PVD: 3758 vota

Unioni Demokratik Shqiptar –   UDSH: 2239 vota

Rilindja Demokratike:                RD:  1059 vota

Bashkimi Demokratik i Luginës-BDL: 1099 vota

Lëvizja kombëtare Shqiptare-       LKSH: 122 voya

Lëvizja e Re –                                      LR: 40 vota

Partia Liberale Demokratike –     PLD: 60 vota

———————————————————-

 

 

 

 

Njesia:1
Pdsh:60
Ceda:4
Bdl:23
Udsh:29
Rd:23
Pvd:336
Lpd:0
Lksh:21

 

 

Njesia 30:
Pdsh:45
Ldp:0
Bdl:6
Udsh:34
Rd:8
Pvd:55
Lksh:6
Lpd:2

 

 

Njesia 37:
Pdsh:199
Ceda:3
Bdl:67
Udsh:108
Rd:41
Pvd:74
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia 13:
Pdsh: 531
Ldp:3
Bdl:2
Udsh:2
Rd:3
Pvd:142
Lksh:11
Njesia 17:
Pdsh:65
Ldp:0
Bdl:3
Udsh:14
Rd:10
Pvd:35
Lksh:1
Njesia 25:
Pdsh:10
Ldp:0
Bdl:0
Udsh:0
Rd:17
Pvd:1
Lksh:0
Njesia 27:
Pdsh:29
Ldp:0
Bdl:1
Udsh:4
Rd:0
Pvd:7
Lksh:0

 

 

Njesia 11:
Pdsh:57
Ldp:1
Bdl:3
Udsh:30
Rd:14
Pvd:31
Lksh:1

 

 

Njesia 32:
Pdsh: 146
Ceda:0
Bdl:34
Udsh:93
Rd:57
Pvd:75
Lpd:10
Lksh:4

 

 

 

Njesia 17:
Pdsh:65
Ceda:0
Bdl:3
Udsh:14
Rd:10
Pvd:35
Lpd:0
Lksh:1

 

 

Njesia 18:
Pdsh:87
Ceda:0
Bdl:51
Udsh:20
Rd:23
Pvd:66
Lpd:0
Lksh:2

 

 

Njesia 19
Pdsh:16
Ceda:4
Bdl:1
Udsh:6
Rd:0
Pvd:6
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia 16:
Pdsh:105
Ceda:3
Bdl:11
Udsh:85
Rd:6
Pvd:13
Lpd:0
Lksh:3

 

Njesia 34:
Pdsh:92
Ceda:4
Bdl:16
Udsh:75
Rd:56
Pvd:36
Lpd:12
Lksh:0

 

Njesia 37:
Pdsh:199
Ceda:3
Bdl:67
Udsh:108
Rd:41
Pvd:74
Lpd:0
Lksh:0

 

Njesia 38:
Pdsh:192
Ceda:1
Bdl:70
Udsh:75
Rd:44
Pvd:39
Lpd:2
Lksh:2

 

Njesia 36:
Pdsh:194
Ceda:3
Bdl:70
Udsh:85
Rd:36
Pvd:81
Lpd:0
Lksh:8

 

 

Njesia:21
Pdsh:26
Ceda:10
Bdl:3
Udsh:1
Rd:3
Pvd:22
Lpd:0
Lksh:0

 


Njesia:26
Pdsh:218
Ceda:12
Bdl:16
Udsh:65
Rd:33
Pvd:22
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:15
Pdsh:222
Ceda:0
Bdl:17
Udsh:58
Rd:118
Pvd:80
Lpd:0
Lksh:0

 

 

 

Njesia:33
Pdsh:108
Ceda:6
Bdl:54
Udsh:138
Rd:86
Pvd:45
Lpd:4
Lksh:1

 

Njesia:6

Pdsh:344
Ceda:3
Bdl:44
Udsh:41
Rd:62
Pvd:307
Lpd:4
Lksh21


Njesia:7

Pdsh:249
Ceda:2
Bdl:14
Udsh:72
Rd:28
Pvd:131
Lpd:0
Lksh:2

 

 

Njesia:10
Pdsh:121
Ceda:2
Bdl:6
Udsh:22
Rd:18
Pvd:34
Lpd:0
Lksh:7

 

 

Njesia:20
Pdsh:310
Ceda:3
Bdl:6
Udsh:30
Rd:35
Pvd:55
Lpd:11
Lksh:0

 


Njesia:28

Pdsh:316
Ceda:0
Bdl:19
Udsh:46
Rd:21
Pvd:38
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:35
Pdsh:259
Ceda:1
Bdl:43
Udsh:98
Rd:37
Pvd:61
Lpd:8
Lksh:1

 

 

Njesia:4
Pdsh:149
Ceda:3
Bdl:30
Udsh:36
Rd:39
Pvd:330
Lpd:0
Lksh:48

 

 

Njesia:8
Pdsh:289
Ceda:0
Bdl:19
Udsh:47
Rd:32
Pvd:101
Lpd:3
Lksh:10

 

 

Njesia:23
Pdsh:202
Ceda:1
Bdl:34
Udsh:65
Rd:1
Pvd:108
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:5
Pdsh:213
Ceda:83
Bdl:42
Udsh:27
Rd:10
Pvd:11
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:9
Pdsh:314
Ceda:10
Bdl:15
Rd:99
Udsh:18
Pvd:127

Lpd:0
Lksh:19

 

 

 

Njesia:4
Pdsh:149
Ceda:3
Bdl:30
Udsh:36
Rd:39
Pvd:330
Lpd:0
Lksh:48

 

 

Njesia:2
Pdsh:86
Ceda:1
Bdl:31
Udsh:12
Rd:40
Pvd:324
Lpd:0
Lksh:11

 

 

Njesia:23
Pdsh:202
Ceda:1
Bdl:34
Udsh:65
Rd:1
Pvd:108
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:24
Pdsh 259
Ceda:6
Bdl:3
Udsh:82
Rd:25
Pvd:25
Lpd:0
Lksh:2

 

 

Njesia:29
Pdsh:264
Ceda:7
Bdl:1
Udsh:27
Rd:112
Pvd:125
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:31
Pdsh:393
Ceda:197
Bdl:0
Udsh:393
Rd:30
Pvd:137
Lpd:0
Lksh:0

 

 

Njesia:35
Pdsh:259
Ceda:1
Bdl:43
Udsh:98
Rd:37
Pvd:61
Lpd:8
Lksh:1

 

 

Njesia:3
Pdsh:192
Ceda:0
Bdl:32
Udsh:32
Rd:6
Pvd:262
Lpd:2
Lksh:17

 

Pra, me kaq edhe përfundoi numrimi i votave. Akrepat e orës tashmë vec  kanë prekur nr. 4,  pra gati  mëngjes,  “sabahi” vec sa nuk  thirrrur: Allahu Ekber !…Urime atyre që kanë fituar e gajretin atyre që kanë humbur dhe falmnderit juve lexues dhe vizitorë të nderuar që na shoqëruat deri në këto orë të vona, falemnderit edhe ekipin e gazetarëve të agjencisë sonë për punën e tyre të palodhshme dhe profesionale..Mirupafshim pas katër vjetëve, si t’jemi shëndosh e rehat inshallaaah!

 

At’herë, mirmbetshi, Natën e mirë nga ekipi i gazetarëve kujdestar të agjencisë informative “Presheva Jonë” se dhe ne kemi drejtë të flejmë një qik. Kryesorja procesi zgjedhor u krye ashtu siq patën dëshirë shqiptarët, pa asnjë incident, pa thyer asnjë gotë, siq thonë.

Nesër, dita re, nafaka re..Tung !

SHPËRNDAJE