Ministri Sinisa Mali gjate konferences se sotme shpjegoi se si do te funksionoje aplikimi per ndihmen prej 100 euro nga shteti.

“Aplikimi do te filloje nga 15 maji dhe do te zgjase deri me 5 qershor, qytetaret me te vjeter dhe ata qe marrin ndihme sociale do te marrin ndihmen prej 100 eurove automatikisht. Pagesa fillon me 15 maj” tha Sinisa Mali.

Paraqitja do te jet online permes internetit ose permes thirrjes telefonike, duke lene emrin, mbiemrin, jmbg, numrin e leternjoftimit dhe llogarin e bankes ne te cilen do ti pranoni parat, njoftoi Sinisha Mali.

Paraqitja do te jet online permes internetit ose permes thirrjes telefonike, duke lene emrin, mbiemrin, jmbg, numrin e leternjoftimit dhe llogarin e bankes ne te cilen do ti pranoni parat, njoftoi Sinisha Mali.

Parat do ti dorezohen te gjithe qytetareve qe duan ndihme nga shteti deri 15 ose 20 qershor.

SHPËRNDAJE