izrrr11Lion, 26 shtator  -Shtetasi izraelit Boris Volfman (11/03/1984 (32 years old)është akuzuar për trafik organesh në disa vende të botës i cili ka lidhje edhe me Kosovne dhe Shqiperinë.  Ai zotëron dy kompani në Shqipëri dhe ka marrëdhënie financiare me një tjetër shoqëri që ka si aktivitet mes të tjerash dhe transplantin e organeve, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke shtuar se personi ne fjalë sot kerkohet nga Interpol  i akzuar per trafik orgnaesh (intentionall infliction of a grave injuries, human trafficking)

Shtetas izraelit, pjesë e një rrjeti ndërkombëtar, i akuzuar për trafik organesh në disa vende të botës, dyshohet se po investon paratë e tij në Shqipëri.

Alarmi është dhënë nga prokuroria e cila nëpërmjet Drejtorisë kundër Pastrimit të Parave ka mundur të bllokojë disa transferta mes dy kompanive që ushtrojnë aktivitetin e tyre në Shqipëri.

SHPËRNDAJE