(AIK-Presheva Jone)

 

E përditshmja El Pais shkruan se qeveria e Izraelit I ka bërë thirrje krerëve të klubit spanjoll për të rishikuar kontratën e nënshkru rajavë më parë me vlerë 165 mln euro me organizatën jo fitimprurësen ga Katari.

 

“Ata janë një organizatë islamike terroristësh nga shtetet e bashkuara të amerikës dhe vendet tjera të bashkimit europian të cilat për synim kanë përhapjen e veprimtaris së tyre terroriste” citohet të u jenë drejtuar Izraelitët klubit nga katalonia.

Barcelona nënshkroi një kontratë javën e kaluar me një organizatë nga Katari jo fitimprurëse,për herë të parë hë historin e Barcas.

SHPËRNDAJE