Preshevë, 19 prill  -Deklarata e kryeministrit shqiptar Edi Rama e bashkimit të Shqipërisë dhe Kosovës duke tse ka zmeruar me shume doploamtin serb ivica dacici se sa Bruselin.  “Është një tjetër konfirmim se krijimi i një platforme të përbashkët të të gjithë shqiptarëve, që paraqet kërcënimin më të madh për paqen dhe stabilitetin në Ballkan dhe në Evropë Shqipërinë e Madhe, deklaroi sot Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministrin e Jashtëm Ivica Daçiç per gazten serbe Bilc,  trasmeton agejncia  elajemeve “Presheva jonë”

 

Daçiq: Shqipëria e Madhe – kërcënimi për paqen në Ballkan

Deklarata e kryeministrit shqiptar Edi Rama e bashkimit të Shqipërisë dhe Kosovës, është edhe një konfirmim se krijimi i një platforme të përbashkët të të gjithë shqiptarëve, që paraqet kërcënimin më të madh për paqen dhe stabilitetin në Ballkan dhe në Evropë Shqipërinë e Madhe, deklaroi sot Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministrin e Jashtëm Ivica Daçiç.

“I kërkoj komunitetin ndërkombëtar, çfarë do të (Aleksandar) Vuçiç tha se e mundur bashkimi i Serbisë dhe Republikës së serbe në qoftë se të hyjmë në BE? Unë jam i sigurt se ne të gjithë dëgjuam dhe akuzoi Serbinë për të kërcënojnë paqen”, ka thënë Dacic.

SHPËRNDAJE