Friends and family members embrace outside the Orlando Police Headquarters during the investigation of a shooting at the Pulse night club in Orlando, FloridaNë natën mes se shtunës  dhe dielës, rreth 2 në nje klub nate homoseksualesh “Pulse” ne Orlando  nje person kashtier dhe ka vrare 50 persoan ne je klub te  homosexualëve dhe 53 të plagosur, kane shruar agjencite boterore, transmeton agje”Presheva Jonë”

Një njeri i dyshuar se i përkasin grupit Shteti Islamik hapur zjarr në një klub nate komunitetit LGBT në Orlando, Florida, duke vrarë 50 njerëz.

isiisissisisige

 

 

SHPËRNDAJE