tiffffPreshevë, 12 qershor -Ndeshja e fundit ne Lens te Frances mes Shqiperise dhe Zvicres u ndoqe me entuziazem te madhe edhe nga shqiptaret e Lugines se Presheves. Madje jo vetem nga ata, por ne Presheve bashk me shqiptaret edhe serbet (shiko foton) perkrahen Shqiperine, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”.

Ndër mbështetësit e kombëtares shqiptare në Kampionatin Evropian në France  ishin edhe serbët në Preshevë. Perkrahja e serbeve ndja Shqipërise i ka “djegur” Serbis eme shume se sa mbeshjetja e shqiptareve te Preshevës per kombetaren shqiptare. Kjo perlkrahje pe rshiptarine nga ana e serbeve dhe shqiptareve  ndja kombëatres shqiptare ne dneshjene fundit mes Sqhiperise dhe Zvicrës ka shokuar dhe ak lene em goje hapur, serbet e Beogradit, ka shkruar  agjencia e lajmeve “Presheva Jone”.

 

SHPËRNDAJE