Apple është në një mision për të ndërtuar pajisjen më të hollë iPhone të ndërtuar ndonjëherë dhe ndërmarrja mund ta tejkalojë hollësinë prej 8 milimetrave kur e lëshon më vonë gjatë këtij viti iPhone radhës.
Raportet dolën në sipërfaqe gjatë javës së kaluar që Apple është duke u përpjekur për të rregulluar teknologjinë e re të paraqitjes në iPhone e vet të radhës që i vendos brenda sensorët e panelit të prekjes brenda filtrave të ngjyrës në vend të pozitës mbi ta, duke ia mundësuar panelit që të jetë më i hollë pa e sakrifikuar reagimin.

Analisti nga KGI Securities, Ming-Chi Kuo, mendon që raportet janë të sakta sipas AppleInsider dhe ai beson që një bateri më e hollë dhe një ndryshim nga xhami në meta për këllëfin e iPhone do të mund ta bënte iPhone të trashë vetëm 7.9 milimetra.

BGR raporti gjatë fundit të vitit që e lamë pas që Apple është duke punuar në një gjeneratë të gjashtë tërësisht të ridizajnuar të iPhone me një sistem të ri të antenave që do të lëshohen në vjeshtën e këtij viti./pcworldalbanian

SHPËRNDAJE