Elvis_KelmendiPreshevë, 5 shtatoer   -Elvisi, i biri i Naser Kelmendit, i cili  gjendet ne nje  burg të Kosovës,  ai eshte arrestua dje ne Maqedoni me urdhër arresti ndërkombëtar,  njofton agjencnia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve nga Interpol.

 

Para dy vitesh me shume vitesh (13/05/2013) Elvis Kelmendi ishte dënuar me 4 vjet burg për vrasje të mbetur në tentativë, popr ai dket se “ju ik” polcise kosvare.

Sipas ketyre burimeve Elvis Klemendi eshte  u arrestua dje në Maqedoni i cili per momentin  gjendet ne burg dhe dnerkohe pritet ekstadimi i tij drejt Podgorices meqe zyrtraish eshte banore i Malit te Zi

SHPËRNDAJE