Tashmë internet hyn kudo dhe për fytjen e këtij shërbimi edhe në makinë tashmë do të jetë realitet. Këtë e pohojnë prodhuesit më të mëdhenj të makinave. Lidhja e internetit me wi-fi dhe 3D për makina do të jetë një standard tregon një sondazh i realizuar nga KPMG.

Më shumë se 1/3 e ekzekutivëve të makinave besojnë se kjo është një gjë e domosdoshme për sigurinë e automjeteve.

Për realizimin e kësaj kompanitë e prodhimit do të bashkëpunojnë me kompanitë muzikore, telekomit dhe kompanitë e IT-ve.

Disa kompani kanë nisur të bëjnë një gjë të tillë që prej një viti si p.sh Toyota në bashkëpunim me Intel apo Audi që ofron lidhje 3D wireless në makinë A7.

SHPËRNDAJE