Gruaja nga Gjermania, Grit Funke, lindi binjakë të racave të ndryshme në Leipzig. “Vajzat janë shumë të bukura, duken si qumësht e çokollatë. Leonie është e bardhë, ndërsa Louisa e zezë”, tha nëna 40 vjeçare.

Ajo është bionde dhe me sy të kaltër, ndërsa babai i binjakëve është nga Nigeria.

SHPËRNDAJE