Résultat de recherche d'images pour "xhamia preshevë"Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Preshevë Sevdail Jakupi, njëherit imam  i xhamise se Madhe në Preshevë ne emrione tij personal dhe ne mer te KBI uron qytetaret e Lugines për Kurban Bajramin, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”.
Allahu (xh.h) thotë:  Andaj për hirë të Zotit tënd fal namaz dhe prej kurban.
Dita e premte shënon ditën e parë të Kurban Bajramit, ditë e sakrificës, faljes, nënshtrimit dhe afrimit me Krijuesin. Urime gjithë besimtarëve musliman festa e Kurban Bajramit.
Allahu ju dhashtë bereqet, harmoni dhe lumturi në shtëpitë tuaja.
Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Preshevë
Sevdail Jakupi
SHPËRNDAJE