immmmImami Shefqet Krasniqi ka dhënë disa këshilla shumë të domosdoshme për ata të cilët agjërojnë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Edhe marëdheniet s*ks*ale.. ne Ramzan e kane njefare rendi. vetëm kafshet skane ren ne ket punë..  ” ka thëne imami i njohur kosovar Shefqet Krasniqi, citon agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Teksa u përgjigjet pyetjeve që i janë drejtuar Imami Krasniqi thotë se nuk  duhet bere mardhenie s*ks*ale..diten, por kur te terrohet,  padyshim pas iftarit deri n’imsak gjatë muajit të Ramazanit. Ishte dikush që i kishte drejtuer një pyetje Imamit se çafë duhet të bënte pasi kishte kryer marrdhënie seksuale me gruan e tij teksa ishte me Ramazan, ndërkohë që nuk e dinte që ishte e ndaluar

Krasniqi i përgjithet duke i thënë se ai e ka ditur, por e ka mashtruar shejtani dhe për të shlyer këtë duhet të agjërojë 61 ditë gjatë dimrit.

“Ti e ke ditur që nuk bën të bëhen marrëdhënie diten, gjate Ramazanit. Dihet koha kru pas ifatarit deri ne imsak. Të ka mashtruar shejtani, ti e ke e ditur që nuk bënë të bëhen marrëdhënie. Për këtë duhet të agjërohen 60 ditë, gjatë kohës se dimrit. Edhe marëdheniet s*ks*ale.. ne Ramzan e kane njefare rendi. vetëm kafshet s’kan rend ne ket punë..  ”, – thotë Krasniqi.

SHPËRNDAJE