iftariagoniBujanoc 14 korrik   –Në sheshin „Skenderbeu“ e qytetit të Bujanocit, para komunës ështe  shtruar iftar në shenjë solidarizimi me besimtarët myslimanë të kësaj komune dhe rrethin, kumuaren pjesë rreth 600 iftarli shqiptar

 

iftarbujjn

Galip Beqiri ,kyretar i KKSH-së deklaroi për „Presheva jonë“ ka deklarua se kjo tradite simbolike duhet vazhduar. Një iftar i tillë qe mundësuar nga qytetarët e Bujanocit të cilët kanë biznese  por edhe qytetarë të tjerë e mysafire e hoxhallare nga Kosova e Maqedonia.

ifatrBujAgon Islami

 

 

 

SHPËRNDAJE