Ameirkë, 14 shkurt  -Një i ri nga Presheva që po jetonte në Amerikë dje ka humbur jetën në një aksident tragjik. Më 13 shkurt ne SHBA ka humbur tragjikisht jeten i riu nga Corrotica (Presheva) Shpetim Ramadani (7 tetor  1999) ne nje aksident. I ndjeri i cili punonte dhe stuidonte, kishte lindur ne SHBA me , njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Dje, më 13 shkurt 2018 në SHBA ka ndërruar jetë tragjikisht në moshën 18 vjeçare SHPETIM RAMADANI nga fshati Corroticë i Komunës së Preshevës.
I ndjeri në Amerikë kishte lindur më 7 tetor 1999, pasi kishin shkuar prindërit e tij si refugjatë të luftës së fundit në Kosovë.  Allahu e mëshiroftë në botën tjetër, ndërsa prindërve të tij, farefisit dhe gjithë miqëve ngushëllime të thella për këtë vdekje tragjike.

Allahu për xhenet!L’image contient peut-être : une personne ou plus, personnes debout, voiture et plein air

 

SHPËRNDAJE