yamahaBujanoc , 24 shkurt -Në një aksident trafik motoçiklete që  ka ndodhur në rrugën Bujanoc Konçul,  humb jeten tagjikisht një i ri 35 vjeçar nga afërsi të Bujanocit, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

A aksident trafiku ka ndodhur dje, kur, menaxhimin e motor markë “yamaha” e targave Vranjë, humbi kontrollin e motor ra në trotuar dhe vdiq nga plagët e tij në vend, tha në një deklaratë.

Nën autoritetin e Zëvendës Prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë një hetim i kryer nga Ministria e Punëve të Brendshme në Bujanoc.

SHPËRNDAJE