Lozanë, 1 janar -Sot ne Lozane te Zvicres ka nderruar jete ne moshen 28-vjecare Bardhyl Demiri nga Presheva, lajmin e ka kofirumuar policia e kantonit te Vaudit për agjencine e lajmeve “Presheva jonë” ne Zvicër.

Mesohet se i riu nga Presheva ishte polic ne Renans te Lozanes. Përdryshe ai ishte polici i gjashtë me radhe ne kantonin e Vaud me orgjine shqiptare.

Vdekja e papritur të riut shqiptar në Lozanë të Zvicrës qe ka ndodhur, ka goditur jo vetëm familjen e tij, por edhe mbarë komunitetin shqiptare ne Lozane dhe në Zvicër i cili me bujarinë dhe fisnikërinë e tij ka qenë i dashur dhe respektuar në mesin e shqiptarëve të Lozanës.

Shkaqet e vdekjes ende po hetohen, kane pohuar sot policia zvcerane për “Presheva jonë”

 

SHPËRNDAJE