Me me 24 mars 2018 ne Gjkaove pritet qe te mbahet promovimi i librit me titull “Një jetë e tërë bamirësi”si dhe i filmit “Në udhën e shejtërimit” , ka thëne sot për agjencine lajmeve  “Presheva jonë” humanistja nga Zvicra Behide Hasanaj.
Sipas saj, Gjakova u zjgodhe, me pikerisht ky qytet ishte prekur rëndë nga lufta. Ky prmovim do nise në oren 15 00 në sallën universale të pallatit të kulturës në Gjakovë. Pas ketij evenemnti kulturor, per mysafiret do te mbahet një koktej nga sofra tradicionale për pjesëmarrësit, program do të fillojë me hyrjen me leximin e biografisë së autores nga Flora Reshiti si dhe redaktorja Arta Nikçi e elaburon përmbajtjen e librit.
Marrin pjesë:
Ansambli Autokton Rugova nga Peja
Shka Ardhmëria
Recitator nga artistat të mirënjohur
Si dhe Pëllumbi i paqes Enrik Mustafa nga Gjilani
Shpresojmë se do të na miratoni këtë kërkesë
Me nderime autorja Behide Hasanaj
Organizatore Rushe Berisha
SHPËRNDAJE