Gjithashtu Hoti u dërgoi një ‘selam’ atyre që aktualisht janë në pushtet, duke thënë se k ushdo që e shfrytëzon këtë kohë të masës së përkohëshme për të degraduar institucionet ekzekutive të vendit, rrënimin e ekonomisë dhe përdorimin e pandemisë për të shkelur liritë tona themelore, do të zhgënjehet keq, siç po zhgënjehen çdo ditë përmes shpalljes së vendimeve të tyre kundër kushtetuese nga ana e Gjykatës Kushtetuese.
Tutje, Hoti u zotua se nuk do të lejojë që qytetarët dhe institucionet të merren nëpër këmbë nga struktura politike pa legjitimitet.

SHPËRNDAJE