preshhssddPreshevë, 3 nentor -Anëtarët e stacionit policor në Preshevë 3 nëntor kanë pranuar  një ankesë penale kundër M.W. (40) nga Afganistani për shkak të dyshimit se ai ka kryer veprën penale të vrasjes në tentativë, njfotn agjencia e aljemeve “presheva Jonë” duke ju referuar burimeve policre

Refugjati afgan është arrestuar dhe ndaluar në Drejtorinë e Policisë për shkak të dyshimit të bazuar se më 2 nëntor për rreth orës kater në strehimoren  e emigrantëve në Preshevë pas një zenke për shkak të divorsi, ai i vuri ne qafe gruas e pamartuar MN (16) nga Afganistani dhe u përpoq ta fur ate.

Viktima ka arritur të rezistojë sulmuesit, i cili pasi deshtoi qe ta mbyste gruan  e re,  ai u perpoq te ikte, por policia e gjeti dhe  arrestua arrestoi shumë shpejt. I dyshuari tentim vrasje më 3 nëntor u arrestua për marrje në pyetje zëvendës prokuror i Prokurorisë Publike të Lartë në Vranjë.

SHPËRNDAJE