hitlerreeBerlin, 23 shkrut  -Dy historianë argumentet në lidhje me jetën seksuale të diktatorit gjerman në një libër …Përveç një penis të vogël (i përcaktuar si micropenis nëse ajo masa më pak se shtatë centimetra, kur ngritur), Adolf Hitler, pra urinuar nëpër një vrimë, por pak me poshtë, jo në aty ku duhet, si çdo qenie normale njerëzore., shkrunë sot The Telegraph., transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”
Historia me (shumë) në fund të vogël të teleskopit. Sipas një libër të botuar dy historianë, Adolf Hitler ishte me micropenis, tregoi për gazetën serioz britanike The Telegraph hënën.
Jonathan Mayo dhe Emma Craigie tha se ata kishin akses në të dhënat mjekësore nuk bëra para publikut. Në librin e tyre Dita e fundit e Hitlerit: minutë pas minute, dhe ata shkruajnë se diktatori gjerman, ushtrimi i pushtetit shkaktoi vdekjen e miliona njerëzve në mes të 1933 dhe 1945, ishte diagnostikuar me hypospadias, një defekt i uretrës.

Përveç një penis të vogël (i përcaktuar si micropenis nëse ajo masa më pak se shtatë centimetra, kur ngritur), Adolf Hitler, pra urinuar nëpër një vrimë, por pak me poshtë, jo në aty ku duhet, si çdo qenie normale njerëzore.
Debati jeta seksuale e Hitlerit
Shpallja e këtyre historianëve nuk është i pari në anatominë e një prej shtetarëve më të përgjakshme në histori. Në dhjetor, një historian gjerman, Peter Fleischmann, kishte argumentuar, në bazë të të dhënave mjekësore shumë, Hitleri kishte vetëm një testikul.
Të dy elemente të vijnë për të ushqyer kërkime historike mbi seksualitetin diktatorit. Në referencë tij biografi, historiani britanik Ian Kershaw dhe shpjegoi se Adolf Hitleri ishte i pabindur me çdo lloj marrëdhënieje seksuale nga frika e kapjen e një infeksion. Në anën tjetër, kolegët e të sigurojë që kancelarja nazist kishte një jetë të plotësuar seksuale.

 

Hitleri gjerman dhe Hitelri kosovar nuk dallojne vetëm nga penisi, por edhe nga…

Hitleri i me penis te vogel ishte me nam te madh. Nese vertete kaq te vogel e pasak pasur at sendin,  Emin Gjinovci (55 vjeç)  nga  Mitrovica tashme i njohur si “Adolf Hitleri” i Kosovës sigurisht do ta kete me te madh, meqe eshte shqiptar. Sipa s”Presheva Jonë” ja ku qendorn dallimi mes hitlerit kosovar dhe aitj gjemran. Ky i fundit ndoshta mund ta ta kete pasur te vogel, por kishte nam te madh dhe mbante te okupuar krej ballkanin dhe nje pjese te madhe te Evropës, kur se ky Mitrovices s eshtë kah mundet ta mbaj as qat te veten qafer i takon  i cili sot jeton ne qytetin e ndare ne dysh., te okupuar nga  serbët, per dallim  nga “kolegu” i tij gjemran

SHPËRNDAJE