Shefja e diplomacisë amerikane znj. Hillary Clinton përmes një letreje dërguar sot homologut të saj kosovar z.Enver Hoxha, ajo  ne emër të popullit amerikanë dhe qevirisë së saj ka uruar shqiptarët e përkatësisë mislimanët Kurban Bajramin, kanë njoftuar nga kabineti i minisrit të PJ të RK z.Hoxhaj redaksinë e agjencisë informative „Presheva jonë“

Në ketë urim nga Uashingtoni zyrtar znj. Clinton ndër tjera  ka përgëzuar komunitetin muslimanë në Kosovë duke uruar ata që kjo festë të kalojë të harmoni paqe dhe mirësi. Kurban Bajramit, është një rast i mirë për kremtuar, me ç’rast myslimanët bashkohen për të reflektuar vlerat e devotshme  të familjes, bamirësisë dhe të solidaritetin.

SHPËRNDAJE