kattËshtë një fshat i vogël në Drenicë, por që ka përfaqësimin më të madh në Kuvend, nga të gjitha fshatrat e Kosovës. Hëmm, tash e kuptuam pse po i qujane deputetet e Kosoves katunar /Presheva Jonë dhe e katunarve:-))

SHPËRNDAJE