Preshevë, 19 prill -Nëse Bashkimi Evropian e mbyll derën për Kosovën, atëherë të gjithë shqiptarët në rajon do të jetojnë në një hapësirë të vetme, ka deklaruar presidenti aktual i Kosovës, Hashim Thaçi.

Reagimi i tij, pason deklaratën e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama i cili ka thënë se bashkimi i Shqipërisë me Kosovën nuk mund të përjashtohet nëse perspektiva për anëtarësimin e Ballkanit në BE venitet.

 

Hashim aga, ku e ke ushtrinë?., Pse nuk dha dorëheqje? E tash me fjetë dathë, a mbathë ?

Madje deklaratat me te reja te Hashim Thaçit pas Edi Ramës për “bashkim kombëtar” janë ne vazhdën e atyre te cilit u dështuan..si ajo për UNESCO-n, Interpol-in, liberalizmin e vizave, demarkacionin, për “murin” ne Mitrovicë, “ushtrinë alla Hashimçe”, apo fondin e qeverisë se Kosovës për Luginën e Preshevës, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva jonë”duke shtuar se “gardiani” i premtimeve dhe deklaratave nga Broja deri ne Preshevë .

Pas dështimit te themelimit te ushtrisë ai serish po vazhdon punën si president përkundër deklaratave te tij se do “te jap dorëheqje” ?!  Hashimit ditëve te fundit po “vërrgllatë” ne vend politika.. apo edhe vonë po i dhez. . Mirë bile qe Edi Rama, po ja kujton do sende.. .

Tash vazhdon te mbijetoje me deklarata te reja si kjo se “Serbinë do ta akuzoje për gjenocide” refren ky i cili nga Thaçi është dëgjuar se paku 18 here këto 18 vitet e fundit.  Por sot e kësaj dite, kur edhe ITCY sivjet mbyll dyert, Serbia kurrë nuk është akuzuar kurrë as për gjenocid, as pe masakra apo për dhunime te 20.000 femrash shqiptare ne Kosovë ?!

Thënë shkurt këto të gjitha ishin fushata te Hashim agës, jo për Kosovën, por për kërrigën dhe partine e tij ne prag te zgjedhjeve ne Kosovë. Dhe sa do t’i ndihmojne keto deklarata boshe dhe vizita e paralajmeruar ne SHBA mbetet qe te shifet. Për fund, z.Hashim, ushtrine se bane!., nuk dhe doreheqje.. E tash me flete dath a me qizme ? ka pyetur ne fund agjencia e lajmeve “Presheva jonë”presidentin e PDKLDK-së

 

SHPËRNDAJE