Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është takuar, ne fakt eshtë takuar me presidentin e SHBA-ve Donald Trump. Kete njfoftim nuk e dha Shtëpia e Bardhe isq verpon zankishjt, por vet Hashim Thaci në rrjetin social Facebook duke bërë të ditur se bashkë me gruan e tij Lumnijen janë takuar me presidentin amerikan dhe zonjën e parë të SHBA-ve Melania Trump. Kurse mediat kosavare para se te takohej kishin shkruan qudi me shume tekst se sa për “takimin” ne fjalë siq e quan Thaci, qe ne fakt duket se ishte vetëm nje fotografi. Megjithate edhe ko  s eshte bash lehte, eshte pune me e amdhe me marre udhe 7450 km (4629 miles)  apo 14.900 andej -këndej..për nje fotografi?! Se cfare biseduan, cka u tha për Kosovner, për shqiptarët..cka u premtua nga ky fotografim, asnje fjalë Thaci nuk e tha, mediat amerikan jo se jo.

SHPËRNDAJE