NGA PROF. DR. BINAK MAXHARRAJ 

Ia mbyllën të gjitha dyert. Ka mbetë i vetmuar si qyqja në rrembë, ka rënë në vetmi të thellë.Është i deshpruar tej mase,ka penges me ekuilibrin mendor,nuk i pretë sakica në një vend,i ndrrion fjalët,as vetë nuk dinë së kur fletë çka kërkon.

Kjo gjendje anemie i erdhi nga goditjët e fundit qe i mori:

Goditja e parë

I erdhi nga Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel e cila ia këputi ymytin për ndarjën,coptimin apo korigjimin e kufijve të Kosovës

Godtja e dytë

Edhe më e fuqishmë e cila e rrexoi për tokë i erdhi nga “shoku” i tij më të cilin diagoloj për shumë vite nga Presidenti Aleksandër Vuçit i cili e tronditi opinionin e gjerë kur tha se Hashim Thaçi mvarët nga unë,vepron ashtu siç i themë unë,ai nuk ka kërkuar as kërkim falje nga Serbia për luftën dhe masakrat në Kosovë,dhe

Goditja e tretë

Është ajo që i erdhi nga Gjermania ku thuhet së Samiti i Bërlinit është organizu në kordinim të plotë me Amerikën,si kundër përgjegje Thaçit i cili tha së Samiti është mbajtë pa dijën e Amerikës.

Këto janë vetem disa nga tronditjet më fatale qe Hashim Thaçi i mori këto ditë të cilat përsonalitetin e tij e rrexuar për tokë dhe ia këputi të gjitha ymytet qe së bashku me koleget e tij pro-serb dhe pro-rus më nuk guxon më të luaj më fatin e Kosovës.

Duke e pasur gjendjen e tij shpirtërore që ka rënë nga këto goditje Hashim Thaçi po ndihet shumë i vetëmuar,i deshpruar,i humbur në depresion të thellë,i rraskapitur,prandaj duhet patur kujdes se mund ti ndodhë diçka jo e kënaqeshme,mund edhe të vetevritët.

SHPËRNDAJE