Deputeti i Nismës Zafir Berisha ne eancen e sotme per ldierin Ramush Haradinaj ka thënë se Serbia dalëngadalë po kthehet në Kosovë fal kryeministrit Isa Mustafa dhe paraardhësit të tij dhe se me arrestimi  Ramush hardinajt ne France po deshmohet se Kosova eshte shnderruar ne një fialë serbe.

Berisha tha se Qeveria duhet të ngre padi ndaj pasardhësve të Millosheviqit që kanë bërë krime në Kosovë. Ai fjalimet e kryeministrit Mustafa dhe ministrave të tij i ka quajtur ‘muhalife’.

“Hashim Thaci dhe Isa Mustafa servile të Beogradit. Ata i kanë que jo vetëm duart, por edhe kamt para Serbisë” tha ne vazhdim  Berisha.

Duke folur në seancën e jashtëzakonshme për arrestimin e Ramush Haradinajt tha se tashmë është një qasje dramatike në vendet e Ballkanit në raport me Kosovën. Hapi i parë sipas Berishës është që të ndërpriten bisedimet me Serbinë përndryshe dikur do të bëhet vonë dhe “do na gjykojë historia”

SHPËRNDAJE