Ish-ministri i Kulturës Rinisë e Sportit, Astrit Haraqija ia ka kujtuar presidentit Hashim Thaçi dhe gjithë atyre që sot po rrahin gjoks për formimin e ushtrisë së Kosovës, se presidenti Ibrahim Rugova dhe LDK-ja kanë formu ushtri shumë vite më parë kur Thaçi e të tjerët nuk kanë qenë fare në Kosovë.

Ja postimi i Haraqisë në Facebook

 

Kur ka bo ushtri Ibrahim Rugova e LDK-ja, ju nuk jeni kon kurrkund…ose nuk jeni konë hiq në Kosovë…Mos boni “filma” me shtetin e Kosovës!

SHPËRNDAJE