Hapet Shkolla e Seksit, nxënëset praktikë me banane dhe vibratorë..Por tregon se përdor bananet, apo lodrat e seksit, si edhe vibratorët, me të cilat i “stërvit” nxënëset e saj …VAZHDON përmes LIKE... [wp-like-locker]

Suksesi i madh dhe rezultatet pozitive që ajo ka patur në vite me pacientët e saj, duket se e kanë motivuar psikologen dhe seksologen e njohur ruse, Chaterine Lyubimov, që të organizojë një shkollë erotizmi dhe joshje seksuale, fokusuar në kapërcimin e ndrojtjeve seksuale dhe kërkimin e një kënaqësie të plotë në shtrat….

Një shkollë e posaçme kjo për gratë, (pavarësisht nga orientimi i tyre seksual dhe mosha), të cilat dëshirojnë të përmirësojnë jetën e tyre seksuale.

“Çdo grua në shtrat mund të jetë një aktore, por edhe një drejtuese e fantazive më të thella mes partnerëve, dhe nëse ajo është në gjendje të jetë kompetente e teknikave të ndryshme seksuale, suksesi në sytë e njeriut të saj, është i garantuar”, thotë Chaterine Lyubimov.

Në fakt, ajo e ka të vështirë për të hyrë në detajet e  mësimeve që u jep nxënëseve të saj.

Por tregon se përdor bananet, apo lodrat e seksit, si edhe vibratorët, me të cilat i “stërvit” nxënëset e saj …

Edhe një tjetër element nga kjo shkollë e çuditshme. Në fund, do të gjitha shkollat e botës, parashikon edhe dhënien e një provimi. Por s’dihet në fakt, sesi do të jepet ai, në teori apo në praktikë?! [/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

JA EDHE KOMENTET E JUAJA:

KA NJDONJE QE DO REGJISTROHET? :p :p :p
Hapet Shkolla e Seksit: Katarina mëson ameteret me banane…(Foto + VIDEO)
www.preshevajone.com
Agjencia informative Presheva Jonë
· · Share
SHPËRNDAJE