Tom Parker dhe e dashura e tij Kesley Hardëick duket se e kanë tejkaluar normën e pijeve ndërsa ndodheshin në ambientet e jashtme të një lokali nate në Londër. VAZHDON përmes LIKE...

 

[wp-like-locker]Nga fotot duket qartë se e dashura i ka nxjerrë shumë punë Parkerit ndërsa fotografët kanë zgjedhur ta fiksojnë këtë moment për ti bërë protagonist të mediave rozë.
[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE