Dy mjekët tanë preshevarë, Dinora Mehmeti – Specializante e Dermatologjisë dhe Uran Mehmeti – Specializant i Endokrinologjisë, sapo kanë hapur në Prishtinë klinikën mjekësore DOCTORS CLINIC.

Doctors Clinic ofron këto shërbime mjekësore :

•Vizitë mjekësore
•Vizitë shtëpiake
•Dhënia e infuzioneve
•Dhënia e injekcioneve
•Matja presionit arterial
•Pastrimi i veshëve
•Matja e glikemisë
•Kateterizim
•Inhalim
•Tretman për pacientët me COVID-19

Gjatë kesaj kohe të pandemisë Dr. Dinora dhe Dr. Urani kanë bërë një punë të palodhshme për pacientët e infektuar me Covid-19.

Ata ju mirëpresin ne klinikën e tyre !
[email protected]
+383 48 899 900
+383 48 799 800
Rr.Vushtrria Nr.4/A Tophane-Prishtine

SHPËRNDAJE