Gjermania mbrëmë u eliminua nga Botërori në Katari 2022 dhe duket se Hansi Flick ka marrë një vendim për të ardhmen e tij

Ai pas ndeshjes ka folur për gazetarët dhe ka qenë paksa i qartë në përgjigjet që ka dhënë.

Gjermania mbrëmë u eliminua nga Botërori në Katari 2022 dhe duket se Hansi Flick ka marrë një vendim për të ardhmen e tij

Ai pas ndeshjes ka folur për gazetarët dhe ka qenë paksa i qartë në përgjigjet që ka dhënë.

SHPËRNDAJE