« Unë po përsëris, dhe po ju them sikur herën e fundit,  se nuk ka asgjë publike rreth z.Haradinajt. Sikur të kishte dicka të re, ne do të dalim vetë me një komunikat publike.. Ato, mediat e juaj që paskan shkruar për „ket refuzim të tillë nga Haga“ a e kanë burimin se një njoftim i tillë kumtohet nga TPI, ? Nëse jo, a tëherë kanë shkruar me hamendje, përderisa ne ende s kemi marrur asnjë vendim rreth lirimit apo jo të zotit Haradinaj…Kur të dilet me një vedim nga gjykatësit ne patjetër ju njoftojmë.“ i ka deklaruar par pak një qasti (21h:12) agjencisë informative kombëtare „Presheva Jonë“ znj. Nerma Jelacic, zëdhënëse e TPI-së

 

Hagë, 22 dhejtor / AIK-Presheva Jonë

 

Disa medie kosovare para një jave kanë raportuar njëherë se  Ramush Haradinaj është liruar e dikur pasi dematoi TPI një gjë infomacion të tillë, se nuk ka të re asgjë në ketë drejtim, sot të njejtat media shkruajnë se  « Haga e paska refuzuar një kërkesë të tillë ». ndërsa para pak një qasti burimet tona nga TPI i thanë agjencisë informative « Presheva Jonë » se rreth (mos) lirimit të Ramush Haradinajt s’ka edne asgjë.

 

« Unë po përsëris, dhe po ju them sikur herën e fundit,  se nuk ka asgjë publike rreth z.Haradinajt. Sikur të kishte dicka të re, ne do të dalim vetë me një komunikat publike.. Ato, mediat e juaj që paskan shkruar për „ket refuzim të tillë nga Haga“ a e kanë burimin se një njoftim i tillë kumtohet nga TPI, ? Nëse jo, a tëherë kanë shkruar me hamendje, përderisa ne ende s kemi marrur asnjë vendim rreth lirimit apo jo të zotit Haradinaj. Kur të dilet me një vedim nga gjykatësit ne patjetër ju njoftojmë.“ i ka deklaruar par pak një qasti (21h:12) agjencisë informative kombëtare „Presheva Jonë“ znj. Nerma Jelacic, zëdhënëse e TPI-së

SHPËRNDAJE