piniiNe Indi (nje komuniteti  fetare me emrin  Bishnoi) sa femijet po aq edhe  kafshët jane te rëndësishme, aq sa femrat nuk hezotojne  seushqyeri me  qumështin e tyre hrre bebt e tyre ehre drtnsuhat, siq po  eshfni ne kte foto dhe Video, trasmetouar nga agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Në çdo gjirit një fëmijë: Komuniteti Indian fetare e Bishnoi tërheq mëdha fëmijët dhe kafshet jetime si pasardhësit e tyre. Cka ta sherbehem  me  qumështin e një nne bashke me fëmiun edhe kafshet.

Ndjekësit e Bishnoi komunitetit Indian fetare vrasin kafshët dhe të hani mish. Dhembshuria juaj për të gjitha qeniet e gjalla shkon aq larg sa për të trajtuar jetimët nga bota shtazore, si pasardhësit e tyre.

SHPËRNDAJE