Sapo ka dal në dritë nga shtëpia botuese ‘Botart’, libri më i ri i autorit Gjon KEKA “Ibrahim Rugova, Lidership i idealeve të mëdha”.

Libri do të prezantohet në Panairin e librit në Tirane,nga 09-13 nëntor 2011. Ai do të mund të gjindet tek tenda e shtëpisë Botuese ‘Botart’. Më vonë libri do të distribuohet në libraritë e ndryshme, si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni , Amerikë dhe në vendet e Unionit Europian.

SHPËRNDAJE