Në një tubim madhështorë, Partia Demokratike e Kosovës në Gjakovë ka mbajtur një tubim elektoral me qytetarët, ku përveq përfaqësuesit të tyre nga ky qytet, z. Hajdar Beqa, i pranishëm ka qenë edhe kandidati i PDK-së për kryeministër, z. Enver Hoxhaj.
Të pranishmit në këtë tubim kanë qenë të entuziazmuar si kurrë më parë për ta përkrahur vizionin e Partisë Demokratike të Kosovës dhe z. Hajdar Beqa, njerëz këta të punës dhe vullnetit për një Kosovë më të mirë.

Ja postimi i z. Beqa në Facebook.

Sot ne Gjakove se bashku me Kryeministrin ne ardhje z.Enver Hoxhaj, takuam strukturat dhe perkrahesit e deges se Partise Demokratike te Kosoves, promovuam planin ekonomik qe nxjerr Kosoven nga ferri qe e kane futur dy Qeverite gjate vitit te fundit.
Faleminderit per perkrahjen e madhe qe treguat sot ndaj PDK!

SHPËRNDAJE