donkkkDonika Gervalla dhe Shefqet Dibrani kane ardhur ne Prishtine per te marre pjese ne Konventen e LDK-se te parapare qe te mbahet me 28 maj. Ata kane gjetur nje forme atraktive per komunikim me LDK-ne, permes Facebook-ut. Pasi kane publikur nje fotografi te perbashket i kane derguar “ftese” ministrit Arban Abrashi qe te caktoje kohen per takim ne seline e LDK-se, siç thone ata “me dokumente ne dore”

Ja postimi i Gervalles dhe Dibranit ne Facebook

Z. Abrashi, shoferi i të cilit para pak ditësh sulmoi fizikisht Kryetaren e Degës në Gjermani, paska deklaruar se mungokan dokumente shtesë. Më në fund një person nga struktura e LDK-së, i cili është i gatshëm të shqyrtojë dokumentacionin, i cili është ofruar në seli të LDK-së më 26 maj 2015 (rreth 100 faqe) dhe i dorëzuar në 26 kopje më 28 maj 2015, në prag të Kuvendit Zgjedhor të LDK-së.
Z. Abrashi, momentalisht jemi tek “Pishat” në Prishtinë dhe publikisht (meqenëse të gjitha rrugët e tjera janë të mbyllura) ku lutemi të na njoftoni se në çfare ore jeni i gatshëm të takohemi në selinë e LDK-së dhe të bisedojmë me dokumente në dorë.

SHPËRNDAJE