Kështjella Pepshi sapo është kurorëzuar me Miss Kosova Univers 2010 . Ajo jeton në kantonin e Bernës. Linda Fäh (Miss Zvicra) nga St.Galeni nuk do të ndihet e vetmuar më 23 gusht në Las Vegas e cila do të kenë mundësi për të folur një gjermanishte zvicerane (« schwytzertütsch”) gjatë dy javëve të provave në Nevada me zonjushën nga kantoni i Bernës me origjinë nga Kosova.

Prishtinë, 30 qershor  (AIK Presheva jone)

Dy qytetare zvicerane: Lidna Fah dhe Kështjella Pepshi në ”Miss Univers”. Linda Fäh (Miss Zvicra) nga St.Galeni nuk do të ndihet e vetmuar më 23 gusht në Las Vegas e cila do të kenë mundësi për të folur një gjermanishte zvicerane (schwytzertütsch) gjatë dy javëve të provave në Nevada me zonjushën nga kantoni i Bernës me origjinë nga Kosova. Kështjella Pepshi e cila po ashtu është kandidate për « Miss Univers 2010 » që të dyja nga Zvicra, ku e para do të prezantohet me flamur të Zvicrës, ndërsa e dyta me flamur të Kosovës, ka shkruar sot gazeta autoritative e Zvicrës “Tribune de Geneve” nga autori Nefail Maliqi.

Kështjella Pepshi sapo është kurorëzuar me Miss Kosova Univers 2010 . Ajo jeton në kantonin e Bernës. Linda Fäh (Miss Zvicra) nga St.Galeni nuk do të ndihet e vetmuar më 23 gusht në Las Vegas e cila do të kenë mundësi për të folur një gjermanishte zvicerane (« schwytzertütsch”) gjatë dy javëve të provave në Nevada me zonjushën nga kantoni i Bernës me origjinë nga Kosova.

Këshhtjella Peshi e cila po ashtu është kandidate për « Miss Univers 2010 » që të dyja nga Zvicra, ku para do të prezantohet me flamur të Zvicrës, ndërsa e dyta me flamur të Kosovës. Në fakt, një Bernase 21 me emrin Kështjella Pepshi ka siguruar në xhep biletën e saj për Las Vegas, ku do të prezantoj në konkursin botëror të bukurisë në « Miss Universe 2010 » ka shkruar sot gazeta autoritative e Zvicrës “Tribune de Geneve” nga autori Nefail Maliqi. Në këtë shkrim të gazetës zvicerane në faqen e VPI-së, gazeta në fjalë ka botuar edhe dy foto të Kështjellës një portret dhe një me “Miss Kosova Univers” me gazetën kombëtare “Bota sot” .

Më 29 maj në Prishtinë, Kështjella Pepshi ka pasur sukses të vërtetë, ku Antigona Dragusha i dhuroi kurorën e saj të « Miss Kosovës 2009. Zonjusha e porsazgjedhur Miss Kosova Univers 2010, Kështjella e cila jeton në Heimberg , qytezë kjo jo larg Bernës, ishte kandidate potenciale më 15 maj për « Miss Bern 2010 ».

Dhe jo më shumë se pesëmbëdhjetë ditë më vonë në vendin e origjinës së saj në Kosovë zgjidhet vajza më e bukur nga më të bukurat pjesëmarrëse në këtë konkurs të bukurisë kosovare duke marrë titullin « Miss Kosova Univers 2010 » “Unë jam shumë krenar për të përfaqësuar Kosovën, vendlindjen time në Las Vegas,” ka deklaruar ajo për kombëtaren « Bota Sot »

Kështjella Pepshi – e cila është aderuese e leximit, e notit, udhëtimeve, tenisit – do të ketë një barrë të fortë për të pasur suksese për t’u zgjedhur ndër më të bukurat në botë, në festivalin e radhës me renome ndërkombëtare që do të mbahet në gusht në Las Vegas. Do përkujtuar se Antigona Dragusha vitin e kaluar kishte zënë vendin e dytë në « Miss Universe 2009 » pas e cila radhitet pas venezuelases Stefania Fernandez.. » thuhet në fund të shkrimit të gazetës « Tribune de Genève » duke folur për suksesin e Kështjella Pepshit, nga autor Nefail Maliqi / B.S.

SHPËRNDAJE