Preshevë, 27 mars -Disa deputetë kosovar te prirë nga Ganimete Musliu e PDK-së ne cilesine e zevendeskryetares se Komisioniet per Pune te Brendshme qenka “trenu” prej qefit sepse paska shkuar ne token (Veri) e vetë në Kosovë?!..

 

Ajo shkon mu ne kohen kur kandidati për president i Serbisë Vuk Jermeiq tha sot se “Veriou konrollohet nga bandat kriminale”. Tash a thua do t’i shkoje mendja ndokujt te pyes , a tha cfarë biznesi wenka shkur keto deputet te PDK-së ne Veri qe njihet nga shqiptaret si toke e okopuar nga Srbia, meqe rajoni eshte mbushur plote  eperplote me Car Dush (m) ana dhe flamuj serbë dhe me mbishkime cirilicë?!., ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Fundja për nëne PDK-së nuk eshte kjo  cudi as sefte te klaojn “kufirin”  sepse ajo, hiqme lkarg se para ca muajsh ishte ne Serbi ( ne fakt ne Preshevë) por me leje te polcise  (SUP-it) per te cilen vizite ishte e njoftuar edhe BIA, ndyrshe ajo nuk do te mud me kakitë as në Preshevë, tek vellezit e saj të okupuar

 

 

SHPËRNDAJE