Këta burra me plisa të bardhë nuk janë shqiptarë. Janë futbollistët kroatë të Osijekut të cilët janë fotografuar në Aeroportin e Beogradit pas ndeshjes në Prishtinë.Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kanë vendosur plisa kokë në shenjë respekti për popullin shqiptar.

Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kroatë, Osijeku, kanë vendosur plisa kokë në shenjë respekti për popullin shqiptar. Foto e realizuar në Aeroportin e Beogradit më vitin 1973 janë futbollistët kroatë të Osijekut të cilët janë fotografuar. Këta burra me plisa të bardhë nuk janë shqiptarë. Janë futbollistët kroat të Osijekut të cilët janë fotografuar në Aeroportin e Beogradit pas ndeshjes në Prishtinë.Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kanë vendosur plisa kokë në shenjë respekti për popullin shqiptar. Duhet kujtuar se Prishtina nuk kishte arritur qëllimin këtë vit të ngritët në elitën ish jugosllave sepse të dyja takimet i kishte humbë me 1:0 përkatësisht 2:1 nga Osijeku në gjysmëfinalen e play-off-it.

SHPËRNDAJE